Emre Kongar'ın Resmi* İnternet Sitesi


Kitaplar

Green Bullet Makaleler

Green Bullet Articles in English

Sürekli Yazılar


 

14 Eylül 2020

Koronavirüs Tehlikesine Ek Olarak Çocuklara Tecavüz eden Ve Silahlanan Tarikatlar Tehlikesi!

Koronavirüs politikacıların basiretsizliklerinden dolayı zirvede ısrar ederken, tarikat yuvalarında evlatlarımıza yapılan tecavüzler gündeme oturdu.

Tam bu konunun rezaleti konuşulurken, bir tarikat liderinin, tarikatların silahlandığı iddiaları toplumu dehşete düşürdü!

Ekonomik çöküntü de mutfaktaki yangını körüklüyor.

Doğu Akdeniz, Ege adaları ve Kıbrıs konularındaki Yunanistan'ın hukuk dışı iddiaları da bu dönemde yeniden gündeme geldi; çünkü öyle anlaşılıyor ki, Yunanistan Türkiye'nin (daha doğrusu Erdoğan/AKP iktidarının) dünyada, özellikle de AB nezdinde prestij kaybetmesini bir fırsat olarak görüyor.

* * *

"Şahıs Devleti" bu sorunlarla başa çıkabilecek nitelikte değil, tam tersine bu sorunları daha da derinleştiren bir tutum ve davranış içinde.

İlk seçime kadar daha ödenecek olan bedellere ekonomik, toplumsal, siyasal ve psikolojik olarak dayanabilme gücümüz kaldı mı bilmiyorum!

AKP içinde, bu kötü ve yanlış gidişe karşı çıkacak olan, Davutoğlu ve Babacan gibi akıl ve izan sahibi politikacılar vardır da belki erken seçim gündeme gelir diye umut etmek istiyorum!

  Bu siteden yapılacak alıntılarda kaynak gösterilmesi ahlak kurallarına uygun olacaktır.

Emre Kongar ile iletişim icin e-posta, site yöneticisi ile iletişim için e-posta

Son güncelleme tarihi 29 Ocak 2024

Valid HTML 4.01 Transitional